De villa

Door de authentieke bouw van de villa is de oppervlakte ingedeeld in verschillende niveau's waar men in alle rust kan vertoeven. Zo kun je rustig napraten aan de sierhaard in het salon op het gelijkvloers, in groep aan de tafel voor zes personen of genieten van de zon op één van onze terrassen. Die zijn trouwens zo aangelegd dat er steeds een zonvol terras beschikbaar is. Maak je keuze, strijk neer op het lounge terras beneden of geniet van de zonsondergang en een glaasje op het terras op de eerste verdieping.

Bij de herinrichting van Villa La Vigie hebben we gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen die aansluiten bij het karakter van de villa, zoals hardhouten vloeren en marmer voor de afwerking van de badkamers.

De kamers kregen de namen van de vloot van Christoffel Columbus uit 1492.
Santa Maria ligt op de mezzanine en heeft zicht op het zijterras. De kamer is uitgerust met een ultracomfortabele inloopdouche. Pinta ligt op de eerste verdieping en aan de straatkant . Vanop het balkon heeft u een mooi zicht op het natuurreservaat. In dit doodlopend straatje krijgt u ook regelmatig ruiters te paard te zien die op weg zijn naar het paardenwandelpad in het natuurreservaat.

Niña is gelegen op de tweede verdieping . Hier verblijft de gedomicilieerde persoon.

Tarieven

Een overnachting voor twee personen in één van onze unieke kamers bedraagt € 159,00 per nacht (BTW inclusief) met inbegrip van het ontbijt.

Betalen kan enkel op voorhand via overschrijving.

Praktisch

Het inchecken op de kamer kan van 13 uur tot 22 uur.
Daarna is uw kamer steeds vrij te betreden. Voor een goede verloop vragen wij u om ten laatste om 11 uur op de dag van uw vertrek de kamer te verlaten.

Parkeren kan op de oprit, vooraan langs de straatkant of in de omliggende straten. Het station van Koksijde ligt op 4,8 km en kan met het openbaar vervoer of taxi in 12 minuten bereikt worden.

Het uitgebreid ontbijt, dat een extra toets krijgt door het gebruik van rasechte streekproducten, wordt geserveerd tussen 7.30 en 10.30 uur en kan naar eigen wens op verschillende plaatsen in en rond de villa genuttigd worden, zoals het salon, in de private sfeer van uw kamer of als het weer het toelaat buiten op één van de twee terrassen.

Gezien het bed & breakfast gegeven, zijn er geen voorzieningen voor (kleine) kinderen en huisdieren. We willen er tevens op wijzen dat door de ligging, de ouderdom van de oorspronkelijke bouw, Villa La Vigie weinig toegankelijk is voor andersvaliden.

Villa la Vigie is volledig rookvrij.

Welkom bij La Vigie

La Vigie - De kamers